• Rejestracja
Pierwszy raz tutaj? Zajrzyj do FAQ!
x
Witamy w serwisie zapytaj.zhp.pl, gdzie możesz zadawać pytania i otrzymywać odpowiedzi od innych harcerzy.

Możesz też zdobywać punkty za zadawanie pytań i udzielanie odpowiedzi. Tutaj pomaganie innym się opłaca! Więcej informacji tutaj!


Na wiele pytań odpowiedź znajdziesz w dokumentach ZHP:


Czy mógłbym zostać przybocznym gdy...

+2 głosów
Czy mógłbym zostać przybocznym gdy drużynowa drużyny harcerskiej odchodzi, przyboczna przechodzi na stanowisko drużynowej jedna zostaje nadal przyboczną, a ja idę do drużyny starszoharcerskiej?
pytanie zadane 18 czerwca 2013 przez użytkownika sprite50 (131)   1 3 7
Współczynnik akceptacji: 50%
   
Pogubiłem się w tym pytaniu... :)

1 odpowiedź

+4 głosów
 
Najlepsza
Krótko i treściwie - tak :)
Możesz jednocześnie działać jako szeregowy w drużynie starszoharcerskiej i pełnić funkcję w drużynie młodszej :)
Wszystko zależy od nowej drużynowej.
odpowiedź 18 czerwca 2013 przez użytkownika KoT (6,534)   31 76 127
wybrane 17 marca 2014 przez użytkownika sprite50

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 751 wizyt
pytanie zadane 25 lipca 2017 w Drużyna przez użytkownika kacper_kossakowski (126)   1 1 7
+6 głosów
1 odpowiedź 1,091 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 572 wizyt
pytanie zadane 11 lutego 2019 w Drużyna przez użytkownika Dh.Kamila17 (147)   2 5 10
0 głosów
1 odpowiedź 365 wizyt
pytanie zadane 6 marca 2018 przez użytkownika kinga90 (125)   3 5 11
+1 głos
5 odpowiedzi 1,245 wizyt
pytanie zadane 22 listopada 2017 przez użytkownika Night (110)   1 1 3
Ta strona używa plików ciasteczek. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich używanie.
Pomysł, wykonanie, osoba odpowiedzialna za działanie serwisu: hm. Szymon Gackowski
...