Witam wszystkich!
Mam potrzebę usystematyzowania rzeczy, które "słyszałem", "gdzieś się obiły" i "ktoś kiedyś komuś powiedział" w kontekście obowiązujących przepisów.
Sprawa wygląda tak - obóz kursowy, uczestnicy podzieleni na zastępy, każdy zastęp ma sam przygotowywać sobie posiłki. W kontekście tego:
-
Jak powinno być przygotowane miejsce, w którym posiłki będą robione? Czy tutaj też obowiązują wszystkie zapisy dotyczące ilości desek do krojenia i każdego innego małego detalu, czy trzeba przechowywać próbki wszystkiego, co gotują? Jeśli nie - gdzie to jest napisane?
-
Gdzie znajdę zapis potwierdzający tego, że ci uczestnicy, mimo kontaktu z jedzeniem, nie potrzebują książeczek sanitarnych?
-
Czy w takim przypadku wystarczające jest prowadzenie jednego wspólnego magazynu żywnościowego?
Na razie tyle - na pewno będę jeszcze się odzywał :) Z góry dzięki za odpowiedzi.