• Rejestracja
Pierwszy raz tutaj? Zajrzyj do FAQ!
x
Witamy w serwisie zapytaj.zhp.pl, gdzie możesz zadawać pytania i otrzymywać odpowiedzi od innych harcerzy.

Możesz też zdobywać punkty za zadawanie pytań i udzielanie odpowiedzi. Tutaj pomaganie innym się opłaca! Więcej informacji tutaj!


Na wiele pytań odpowiedź znajdziesz w dokumentach ZHP:


Czy można być w dwóch zastępach w tym samym czasie?

+4 głosów
Uszanowanie, czy możliwym jest aby pełnić funkcję zastępowego w jednym zastępie i przynależeć do drugiego w jednej drużynie.? Oczywiście w drużynie wielopoziomowej.
pytanie zadane 20 stycznia 2015 w Drużyna przez użytkownika Jeleniowaty (1,891)  
Współczynnik akceptacji: 50%
   

3 odpowiedzi

+5 głosów
 
Najlepsza
Tak można i jest to wręcz często praktykowane :) zastępowy i członek zastępu zastępowych
odpowiedź 20 stycznia 2015 przez użytkownika zyku97 (889)   9 26 42
wybrane 22 stycznia 2015 przez użytkownika Jeleniowaty
+2 głosów
Wszystko zależy od Drużynowego  jednakże nie ma nigdzie przepisu zakazującego :)
odpowiedź 20 stycznia 2015 przez użytkownika Michał Kowalczyk (1,942)   13 27 58
–1 głos
Czuwaj!!!

Nie można być naraz.
odpowiedź 29 grudnia 2016 przez użytkownika Arek 77 DH (161)   1 2 14

Podobne pytania

+4 głosów
1 odpowiedź 584 wizyt
pytanie zadane 4 lipca 2014 w Drużyna przez użytkownika Uwarowit (465)   9 16 32
+1 głos
1 odpowiedź 374 wizyt
pytanie zadane 7 kwietnia 2015 w Próby przez użytkownika Tomek Detlaf (773)   4 12 28
+10 głosów
4 odpowiedzi 531 wizyt
+3 głosów
1 odpowiedź 1,330 wizyt
pytanie zadane 15 lipca 2014 w Drużyna przez użytkownika Duśka (170)   3 5 12
+2 głosów
1 odpowiedź 154 wizyt
pytanie zadane 10 października w Drużyna przez użytkownika Agataa_ (120)   2 7
Ta strona używa plików ciasteczek. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich używanie.
Pomysł, wykonanie, osoba odpowiedzialna za działanie serwisu: hm. Szymon Gackowski
...