• Rejestracja
Pierwszy raz tutaj? Zajrzyj do FAQ!
x
Witamy w serwisie zapytaj.zhp.pl, gdzie możesz zadawać pytania i otrzymywać odpowiedzi od innych harcerzy.

Możesz też zdobywać punkty za zadawanie pytań i udzielanie odpowiedzi. Tutaj pomaganie innym się opłaca! Więcej informacji tutaj!


Na wiele pytań odpowiedź znajdziesz w dokumentach ZHP:


Czy w zastępie zastępowych podczas turnieju mogą być przyboczne ???

+1 głos
W mojej drużynie , w zastępie zastępowych są również 2 przyboczne czy taki zastęp może wziąć udział w turnieju zastępów ???
pytanie zadane 3 września 2014 w Turniej Zastępów przez użytkownika Pola^^na (171)   2 7 13
Współczynnik akceptacji: 33%

edycja 3 września 2014 przez użytkownika Pola^^na
   

1 odpowiedź

+1 głos
 
Najlepsza
Tak, jak najbardziej. Zastępy kadrowe także mogą brać udział w Turnieju.
odpowiedź 3 września 2014 przez użytkownika Lucyna Czechowska (385)   4 4 15
wybrane 20 września 2014 przez użytkownika Gacek

Podobne pytania

+3 głosów
4 odpowiedzi 551 wizyt
pytanie zadane 21 czerwca 2021 w Drużyna przez użytkownika Harcerka224 (168)   1 3 10
+1 głos
1 odpowiedź 224 wizyt
pytanie zadane 1 października 2015 w Turniej Zastępów przez użytkownika Michał Gławdel (383)   2 10 20
+2 głosów
1 odpowiedź 268 wizyt
pytanie zadane 9 czerwca 2015 w Turniej Zastępów przez użytkownika super-zastępowa (338)   6 16 31
+2 głosów
1 odpowiedź 187 wizyt
pytanie zadane 20 września 2014 w Turniej Zastępów przez użytkownika abc (427)   8 18 23
–1 głos
1 odpowiedź 478 wizyt
pytanie zadane 1 października 2016 w Drużyna przez użytkownika Pestka (1,149)   22 56 69
Ta strona używa plików ciasteczek. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich używanie.
Pomysł, wykonanie, osoba odpowiedzialna za działanie serwisu: hm. Szymon Gackowski
...