• Rejestracja
Pierwszy raz tutaj? Zajrzyj do FAQ!
x
Witamy w serwisie zapytaj.zhp.pl, gdzie możesz zadawać pytania i otrzymywać odpowiedzi od innych harcerzy.

Możesz też zdobywać punkty za zadawanie pytań i udzielanie odpowiedzi. Tutaj pomaganie innym się opłaca! Więcej informacji tutaj!


Na wiele pytań odpowiedź znajdziesz w dokumentach ZHP:


Czy można robić dwie sprawności na raz ?

+5 głosów
Chcę zrobić dwie sprawności harcerskie w jednym czasie np. pieśniaż i ogrodnik. Ale nie wem czy tak można. Proszę o najszybszą odpowiedź.
pytanie zadane 2 maja 2013 przez użytkownika Edyta (134)   2 4
Współczynnik akceptacji: 0%
   

2 odpowiedzi

+7 głosów
Oczywiście, można. Nie ma przepisu zabraniającego realizacji 2 lub więcej sprawności jednocześnie.
odpowiedź 2 maja 2013 przez użytkownika cebul (10,528)   20 80 176
Dziękuję za odpowiedź :)
+2 głosów
Można, jak najbardziej - nawet więcej niż dwie. Pamiętaj tylko, żeby nie zaniedbywać pracy nad żadną z nich! ;)
odpowiedź 4 maja 2013 przez użytkownika Veronica.Olga (294)   2 8 15

Podobne pytania

+1 głos
2 odpowiedzi 150 wizyt
pytanie zadane 24 marca 2014 w Próby przez użytkownika rolfrog (424)   12 18 35
+2 głosów
1 odpowiedź 87 wizyt
pytanie zadane 27 kwietnia 2018 przez użytkownika perun (115)   5
+1 głos
1 odpowiedź 108 wizyt
pytanie zadane 1 listopada 2017 przez użytkownika ZośkaOW22ŚDH232 (183)   6 12
+2 głosów
1 odpowiedź 238 wizyt
pytanie zadane 29 lutego 2016 przez użytkownika zuchol (127)   2 6
+4 głosów
1 odpowiedź 443 wizyt
pytanie zadane 5 lipca 2014 w Drużyna przez użytkownika Uwarowit (460)   7 15 32
Ta strona używa plików ciasteczek. Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich używanie.
Pomysł, wykonanie, osoba odpowiedzialna za działanie serwisu: hm. Szymon Gackowski
...